Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sebişul şi Ineul merg după puncte în intermediară

E rost de o intermediară în C4. Sebişul are, teoretic prima şansă la Cisnădie, dar se confruntă cu grave probleme de efectiv, în timp ce Ineul merge după puncte în Oltenia.

Sebişul şi Ineul merg după puncte în intermediară
Comentează 0

Măgura Cisnădie - Naţional Sebiş

Bancarii au moral bun înaintea etapei intermediare, după două succese consecutive la revenirea ca antrenor a lui Călin Cojocaru. Numai că înaintea duelului cu ocupanta locului 9 în clasament bancarii au probleme de efectiv, Rosenblum, Radu, Susan și Avramescu fiind suspendaţi, în timp ce Velic şi Cherecheş sunt accidentaţi. Astfel că formația de pe Crișul Alb a plecat cu 14 jucători spre județul Sibiu. „În ciuda numeroaselor absențe, cred într-un rezultat bun”, a spus managerul-antrenor al Naționalului, Călin Cojocaru.

.......................................................................

CSU Craiova II - CS Ineu

După remiza albă cu Deva, Ineul se mută în Oltenia, pentru un duel cu o altă formaţie tânără. Un joc din care zărăndanii speră să iasă bine, şi să îşi îmbunătăţească linia de clasament. „Între două echipe tinere e posbil orice, deși s-ar putea ca adversarii noștri să primească întăriri și de la prima echipă. Oricum, mergem să ne jucăm șansa, să încercăm să scoatem puncte și în deplasare”, a spus antrenorul Cristi Sculici.

CLSAMENT C4

1 Poli 46 p

2 Cugir 45

3 Ighiu 44

4 Sebiş 37

5 Hunedoara 34

6 Bechicherec 31

7 Lugoj 29

8 Deva 27

9 Cisnădie 26

10 Tg. Jiu 25

11 Ineu 24

12 Craiova 18

13 Motru 18

14 Filiaşi 16

15 Giarmata 14

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite