Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rundă intemediară păguboasă pentru Ineu şi Sebiş

Intermediara din C4 a fost fără prea mult succes pentru reprezentantele Aradului.

Rundă intemediară păguboasă pentru Ineu şi Sebiş
Comentează 0

Măgura Cisnădie – Naţional Sebiş 3-0

Bancarii au jucat într-o formulă improvizată, datorită gravelor probleme de lot. Iar gazdele au profitat dn plin, marcând prin Lupu în minutele 6, 17 şi 32. Sebiul a contat în ofenisvă dor prin Keita, care a lovit şi bara în minutul 26. Interesant de rem,arcat faptul că rezerva de portar Merşca a intrat în a doua repriză, fiind folosit ca atacant.

Sebiș: Bujor – Bogdanovici, Stupu, Basic, Neacșu – Zurbagiu, Sas (Lup) – Pricop (Merşca), Mihuța, Rusu – Keita.

„Chiar dacă primul gol l-am luat dintr-un offside mare, nu aveam voie să cedăm inițiativa și mai luăm două goluri de începători. Nu vreau să dau vina pe absențe, nu sunt genul să mă plâng, știu doar că am avut încredere în cei pe care i-am trimis pe teren și ei m-au dezamăgit. Au dovedit că nu-și doresc mai nimic de la fotbal, nu se respectă. Ca jucător al Sebișului, un club ce se respectă și oferă condiții bune de performanță, nu re poți prezenta așa, vor urma și amenzi”, spune managerul-antrenor al Naționalului, Cllin Cojocaru.

................................................

CSU Craiova II – CS Ineu 3-1

Din duelul tinereţii au ieşit mai bine oltenii. Herghelegiu a deschis scorul în minutul 3, iar Petre a făcut 2-0 în minutul 49. Zărăndanii au echilibrat disputa în minutul 60, după reuşita lui Maşniţă (foto). Ultimul cuvânt l-au avut însă gazdele, acelaşi Hergehelgiu punctând în minutul 70. De remarcat faptul că la 1-0 pentru Craiova, Huţanu, Talpaş şi Clej au irosit ocazii bune pentru Ineu.

CS Ineu: Mitrea – Popovici (Cioboată), Zdrențean, Bier, Hulbăr – Ciocan, Spătaru (Botaș), Clej (Jilavu), Tălpaș (Jazzley) – Huțanu, Mașniță

„Acasă jucăm altceva, avem atitudine, suntem mai concentrați și pragmatici, afară gafăm mult atât în apărare, cât și în atac. Când iei două goluri în minutul 2 sau 3 al fiecărei reprize este clar că ai o problemă de concentrare și responsabilitate. Am încercat să revenim azi, adversarul nu a fost foarte singur în apărare, dar ratăm prea mult”, a spus antrenorul secund al zărăndanilor, Costel Filipaş.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite