Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eşecuri la final de an pentru Sebiş şi Ineu

Final de an trist pentru reprezentantele Aradului în Liga a III-a, seria a IV-a.
 

Eşecuri la final de an pentru Sebiş şi Ineu
Comentează 1

Pandurii II Târgu Jiu – Național Sebiș 2-0

Gazdele au avut nevoie de doar 5 minute entru a deschide scorul, marcatorul golului fiind Mărgărit. Cherecheş, în 2 rânduri, a irosit ocazii imense de egalare, în prima repriză. Mai mult chiar după o jumătate de oră Dănăriciu avea să facă 2-0. În partea secundă Mihuţa , Unguru şi Stupu au fost în prim-planul ocaziilor bancare, însă poarta gazdelor a rămas neperforată. Velici a marcat dar din offisde, gol anulat, iar pe final Călin avea să fie eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Naţionalul încheie anul cu un eşec surprinzător, pe un teren unde elevii lui Călin Cojocaru nu prea aveau voie să dea greş, dacă vroiau să rămână în prim-planul seriei C4.

Sebiș: Merșca – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Avramescu (Lazea), Mihuța – Călin, Unguru, Rus (Susan) – Velici.

.................................................................


CSO Filiași – CS Ineu  3-2

Un duel spectaculos la final de an, din păcate cu zărăndaii ratând un meci care poate cnta mult în economia campionatului. Foltescu a deschis scorul pentru gazde în minutul 6, după care Clej a egalat în minutul 29. Huşanu şi Hulbăr au încheiat repriza cu 2 ocazii penru Ineu, rămase fără rezultat. La 5 minute de la reluare Bălaşa a readus gazdele în avantaj, 2-1. Ineul a mai egalat o dată, în minutul 62 prin Filimon, după centrarea lui Ciocan. Patru minute mai târziu, o minge bâlbâită în careul Ineului a ajuns la Obean, acesta a tras la poartă, un fundaș al oaspeților a deviat balonul și l-a păcălit pe Bujor: 3-2. Final dominat de zărăndani, Filimon marcând un gol în prelumgiri, dar din poziţie de offside. Eşec la limită pentru o iarnă agitată la Ineu.

CS Ineu: Bujor – Popovici (Filimon), Wild, Bier, Hulbăr – Clej (Kocsis) – Zdrențan, Huțanu, Stănaia, Ciocan – Mașniță (Cioboată).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite