Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Duleuri cu iz oltenesc pentru Sebiş şi Ineu în week-end

Vineri şi sâmbătă este programată a 17-a rundă a Ligii a III-a. În seria a IV-a cele 2 reprezentante ale Aradului au meciuri pe teren propriu.

Duleuri cu iz oltenesc pentru Sebiş şi Ineu în week-end
Comentează 0

Naţional Sebiş – Minerul Motru (vineri, ora 15)

Un meci în care bancarii au doar un obicetiv, şi acela clar: victoria. Pentru că remiza de la Hunedoara, una venită pe terenul unei echipe bune, nu a ajutat Naţionalul, aflat acum la 10 pncte în urma liderului. Cât despre adversar, Motru, aflat pe locul 9, pare că se află într-o situaţie delicată, unii vorbind chiar că oltenii ar putea declara forfait la meciul de vineri (ora 15).

„E evident că suferim la capitolul relații de joc. Dar, această echipă va crește de la etapă la etapă, va arăta din ce în ce mai bine, doar că avem nevoie și de moral în tot acest timp. De aceea, următoarele două partide, ambele pe teren propriu, sunt foarte importante pentru noi. Cu două victorii am căpăta liniștea de care am avea nevoie pentru restul returului. E normal să reparăm ceea ce nu a funcţionat la Hunedoara, iar asta înseamnă că e posibil să apară câțiva jucători noi în echipă. Toți componenții lotului sunt importanți pentru noi, tuturor le va veni rândul mai repede sau mai târziu”, spune antrenorul Adrian Neaga


 

CS Ineu – Pandurii Tg. Jiu (sâmbătă, ora 15)

Ineul a stat în prima rundă a anului, şi acum se pregăteşte de un duel cu o formaţie incomodă. Zărăndanii sunt pe 10, la 3 puncte în urma gorjenilor. Un plus pentru echipa lui Cristian Sculici este achiziţia veteranului Duşan Iaroş, care ocupă găurile din centrul defensivei. „Este foarte important cum începem. Dacă batem, putem aborda ceva mai liniștiți restul returului, fiindcă ne distanțăm destul de mult de ultima clasată. Trebuie să ne mobilizăm cu toții și șă câștigăm acest prim meci oficial după o iarnă grea”, a spus secundul zărăndanilor, Costel Filipaș.

Clasament C4

1. Poli 37 p

2. Cugir 34

3. Ighiu 29

4. Sebiş 27

5. Hunedoara 24

6. Becicherec 24

7. Lugoj 23

8. Pandurii 19

9. Motru 18

10. Ineu 16

11. Cisăndie 16

12. Craiova 15

13. Deva 14

14. Filiaşi 12

15. Giarmata 5

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite