Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ineul şi Sebişul au lăsat o impresie deloc plăcută la final de an. "Nu am fost perfecți" vs. "Încheiem destul de urât acest an"

Nici Naţional Sebiş şi nici CS Ineu nu au avut prea mult succes la cădirea cortinei peste jocurile oficiale din C4 pe 2016. Ineul a pierdut la Filiaşi, 2-3, în timp ce Sebişul s-a împiedicat cu satelitul Pandurilor, 0-2.

Ineul şi Sebişul au lăsat o impresie deloc plăcută la final de an.
Comentează 1

Iată ce au declarat cei 2 antrenori după jocurile de ieri:

„Din păcate, noi am comis niște greșeli demne de grupele de juniori în apărare, era greu să nu fim taxați pentru ele. Apoi, cel puțin în prima repriză, am avut doi-trei ocazii rarisime, pentru ca partea a doua să o dominăm ceva mai steril. Oricum, am crezut până la capăt în șansa noastră, am și reușit să dăm gol valabil, în opinia noastră, dar așa a trebuit să fie. Nu am fost perfecți, dimpotrivă, dar sunt convins că arbitrii ne-ar fi permis să luăm ceva din meciul de azi”, spune antrenorul Ineului, Cristian Sculici.

„Am jucat foarte slab, dar asta pentru că am avut atitudine de echipă mică. Ca și la Timișoara și Cugir, am luat nepermis de ușor goluri în debut de meci, parcă ținem cu tot dinadinsul să le facem cadouri adversarilor. Degeaba revenim apoi în joc, dominăm teritorial și ne creăm și ocazii, cum a fost și azi, căci erorile flagrante din debut cântăresc enorm. Probabil, jucătorii au considerat că au realizat deja prea mult în acest tur, dar eu sunt convins că puteau mult mai mult. Din păcate, mentalitatea tipic românească își spune cuvântul și încheiem destul de urât acest an”, a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite