Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sebişul şi Ineul au ieşit bine din această etapă. "Important este că am câştigat" vs. "Dacă ne facem treaba, putem învinge pe oricine"


Reprezentantele Aradului în C4 au încheiat săptămâna fără eşec. Dacă CS Ineu a obţinut o remiză cu Cetate Deva (scor 0-0), Naţional Sebiş a învins Becicherecu Mic, cu 2-0. Rezultate promiţătoare înaintea unei săptămâni în care ambele echipe au de jucat 2 partide în serie.

Sebişul şi Ineul au ieşit bine din această etapă.
Comentează 0

"Important este că am câştigat, că am legat 2 victorii consecutive, şi asta mă mulţumeşte. Băieţii au avut o atitudine corespunzătoare, dar în momentul acesta mă interesează mai mlt rezultatul decât jocul. Urmează o săptămână grea, cu 2 jocuri. Fiecare meci e important, le luăm pe rând. Mai întâi cu Cisnădie, şi sunt sigur că vom face un meci bun. Abia după acea ne vom gândi la meciul cu ASU Poli Timişoara", a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru. 

"A fost un meci interesant, cu ocazii şi de o parte şi de alta. Chiar dacă au fost câteva faze discutabile, mai multe la noi, cred că a fost un rezultat echitabil. Vrem puncte din următoarele jocuri, şi cred că dacă noi ne facem treaba aşa cum ştim putem învinge pe oricine. Doar să fim mai concentraţi pe faza de finalizare, pentru că acolo avem probleme, pe ultima pasă", a spus antrenorul Ineului, Cristian Sculici.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite