Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Etapă de moral pentru Sebiş şi Ineu

Etapă de moral pentru Sebiş şi Ineu
Comentează 0

Naţional Sebiş - Becicherecu Mic (vineri, ora 17)

După descătuşarea din Oltenia, Naţional Sebiş revine acasă pentru un meci interesant. Bancarii, de pe locul 4 al clasamentului, înfruntă Becicherecu Mic, formaţie aflată la doar 3 lungimi în spatele echipei lui Călin Cojocaru. Cum disuta nu are implicaţii în lupta pentru promovare, punctele devin importante doar pentru moral şi orgolii.

„Câștigând și jucând cât mai bine vom readuce lumea la stadion, iar noi vom forma un schelet pentru sezonul următor. Ca și poziție în clasament, ne propunem să ne clasăm cât mai sus, așa că fiecare meci e important. Este clar că nu va mai fi încărcătura din tur, când ambele formații eram pe podium și aveam, poate, alte așteptări de la acest campionat. Dar, până la urmă, rămâne un meci de trei puncte, pe care vrem și sperăm să-l câștigăm”, a spus Cojocaru.

….................................................

CS Ineu - Cetate Deva (sâmbătă, ora 17)

Ineul a luat o gură de oxigen după succesul lejer cu Motru. Sâmbătă, zărăndanii înfrntă o formaţie mai bine clasată (locul 11 vs. locul 7), şi care a obţinut, acum câteva runde, un succes important la Sebiş. “Avem şi noi anumite greutăţi, cu toate acestea trebuie să adunăm cât mai multe puncte”, spune Cristian Sculici. Important de remarcat faptul că oaspeţii vin la Ineu fără 6 jucători, o şansă în plus pentzru zărăndani de a-şi trece în cont un rezultat bun, în faţa ueni echipe care a surisn plăcut în ultima perioadă.

 

…..................................

CLASAMENT C4

1 Cugir 44 p

2 Poli 43

3 Ighiu 41

4 Sebiş 34

5 Bechicherec 31

6 Hunedoara 31

7 Deva 26

8 Lugoj 26

9 Cisnădie 26

10 Pandurii 25

11 Ineu 23

12 Craiova 18

13 Motru 18

14 Filiaşi 15

15 Giarmata 14

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite