Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sebişul pe plus, Ineul în suferinţă. DECLARAŢII:

Dacă în urmă cu o săptămână CS Ineu şi Naţional Sebiş obţineu rezultate identice în Liga a III-a, îna cest week-end lucrurile au fost diferite. Zărăndanii au cedat disputa cu FC Hunedoara, scor 1-3, în timp ce sebişenii s-au întors acasă de la Ighiu cu toate punctele, 1-0. Iată ce au declarat antrenorii celor două echipe arădene:
 

Sebişul pe plus, Ineul în suferinţă. DECLARAŢII:
Comentează 0

„Spre deosebire de meciul de Cupă chiar am jucat destul de bine. Am atacat și cu toate liniile, din păcate ne-am cam precipitat la finalizare. Dar, până la urmă, în fotbal contează rezultatul și mai puțin impresia artistică. Sunt voci care ne apostrofează, fără ca ele să știe cu ce probleme de confruntăm noi zi de zi. Cum a observant toată lumea, iarba a fost mare azi, ne-a încurcat și nouă construcția. Din câte știu eu, de amenajarea terenului se ocupă Primăria, sau cel puțin așa ar trebui să fie. Nu vreau să spun mai multe, dar, parcă, suntem fiii vitregi ai orașului”, a spus antrenorul Ineului, Cristian Sculici.

„Mă bucur că am crescut etapă de etapă. Am avut acea agresivitate pozitivă pe care le-o cer meru jucătorilor, am recuperat rapid multe mingi, ceea ce ne-a permis să dezvoltăm destule atacuri. Echipa se rodează încetul cu încetul, prestația contra Ighiului ne dă speranțe pentru viitor. Dar, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim modești, căci ne așteaptă derby-ul cu Ineul, o echipă bună și rănită după înfrângerea de azi”, a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite