Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dueluri tari de tot pentru Sebiş şi Ineu în week-endul dedicat Ligii a III-a

După ce în runda precedntă reprezentantele Aradului în C4 şi-au trecut încă un succes în clasament, în week-end Sebiş şi Ineu au programate dueluri de foc.

Dueluri tari de tot pentru Sebiş şi Ineu în week-endul dedicat Ligii a III-a
Comentează 0

FC Hunedoara - CS Ineu

Succesul cu Pandurii a dus Ineul până pe 9 în clasament. Sâmbătă elevii lui Cristian Sculici joacă pe un teren de unde cu greu se iau puncte. A făcut-o Sebişul acum 2 runde, când Naţionalul a scos o remiză. Hunedoara este pe locul 6, şi vine după un eşec dur la Ighiu (0-4).

„Era esențial să începem bine returul, să prindem încredere în noi după două luni de pregătire grea, dar fără rezultate foarte bune în amicale. Victoria ne dă liniște și putere de muncă pe mai departe, sunt convins că vom mai obține destule rezultate pozitive în această primăvară. Cu Hunedoara dacă ne ținem bine în prima repriză și nu-l vom lăsa pe Bozian să-și facă jocul obișnuit, cred că avem șanse să ne întoarcem cu un rezultat bun și de acolo”, a spus secundul Ineului, Costel Filipaş.

....................................................................................

Naţional Sebiş - Performanţa Ighiu

Bancarii au adunat 4 puncte din primele 2 meciuri ale anului, însă sunt la 10 puncte de liderul din C4, ASU Poli Timişoara. Mâine, la Sebiş vine o echipă care stă mult mai bine, Performanţa Ighiu, cea care este pe 3, după succesul la scor cu FC Hunedoara.

"E bine că victoria cu Motru ne-a dat o săptămână de liniște pentru a ne antrena cum am făcut-o pînă acum. Sperăm să câștigăm cu Ighiu. Fiecare meci este dificil, sunt formații bune, care vor să acumuleze puncte”, a spus Adrian Neaga, antenor Naţional Sebiş.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite