Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Duleuri tari pentru Ineu şi Sebiş în acest week-end

CS Ineu şi Naţional Sebiş pregătesc primele sucecse stagionale din acest sezon. Ambele au acumulat câte 1 punct, cu menşiunea că bancarii au jucat 2 meciuri, iar zărăndanii unul. Ambele au parte de adversari dificili în acest week-end.

Duleuri tari pentru Ineu şi Sebiş în acest week-end
Comentează 0

CS Ineu - FC Hunedoara

Zărăndanii au de recuperat atât psihic dar mai ales fizic după o perioadă în care au avut de jucat în campionat, şi ulterior în Cupă.  Hunedorenii au demonstrat forţă în prima rundă, la Sebiş, după care au capotat neaşteptat. Dar rămân o echipă periculoasă. Iar Ineul are de recuperat după eşecul de la Ripensia. „Am jucat foarte slab, îmi asum răspunderea pentru rezultat. La ceea ce am jucat chiar nu meritam mai mult. Cel puțin eu mi-am dorit foarte mult să aducem o echipă de Liga 1 la Ineu, dar la ceea ce am arătat era imposibil să trecem mai departe”, a săus antrneorul Ineului, Cristi Sculici, după jocul de la Timişoara. Meciul dintre Ineu şi Hunedoara se joacă sâmbătă, de la ora 17.

Performanţa Ighiu - Naţional Sebiş

Sebişul a luat un punct la Motru, şi acum dă piept cu o nou promovată cu start bun. Ighiu a eliminat Pecica la baraj, după care, runda precedentă s-a impus, împotriva tuturor calculelor, la Hunedoara. „Ofensiv încă mai avem mult de lucrat. Încă nu suntem la nivelul pe care mi-l doresc eu, se vede că avem mulți fotbaliști noi, care trebuie să se sudeze, să dezvolte relații de joc. Sper să fim mai lucizi la finalizare, iar atunci nu văd de ce nu am putea câștiga primul nostru meci în acest campionat”, a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru. Sebişul pleacă la Ighiu cu o noutate, fundaşul Dăruială, în vârstă de 23 de ani, care a evoluat la Poli Timișoara, CS Turnu Severin sau SCM Pitești. Disputa dintrw Ighiu şi Sebiş se joacă mâine, de la ora 17.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite