Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rundă egală pentru Ineu şi Sebiş. DECLARAŢII:

Rundă egală pentru Ineu şi Sebiş. DECLARAŢII:
Comentează 0

Reprezentantele Aradului în Liga a III-a, CS Ineu şi Naţional Sebiş au avut o rundă identică în acest week-end. Un 0-0, zărnandii pe un teren unde erau umiliţi sezonul trecut, Tla Tg. Jiu, iar bancarii la Motru. Pentru Ineu este un prim joc ş un prim punct, pe când Sebişul cucereşte punctul după o etapă precedentă când au pierdut în faţa Hunedoarei. Iată reacţiile celor 2 antrenori: 

„Am avut mai multe ocazii decât cei de la Motru, dar este clar că ofensiv încă mai avem mult de lucrat. Încă nu suntem la nivelul pe care mi-l doresc eu, se vede că avem mulți fotbaliști noi, care trebuie să se sudeze, să dezvolte relații de joc. Punctul de la Motru ne dă moral și încredere în noi, în faptul că suntem pe un drum bun”, a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.

„Debutul a fost pozitiv, dar se putea și mai mult. Până la urmă, fiind vorba despre un joc în deplasare, desfășurat pe caniculă, pe un teren unde se câștigă greu puncte, e bun și acest egal”, a spus antremorul Ineului, Cristian Sculici.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite