Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Derby-ul Aradului în Liga a III-a nu a rămas dator. DECLARAŢII:

Meci frumos ieri la Sebiş între Naţional şi CS Ineu, în fapt derby-ul arădean al ligii a III-a. Un joc rezolvat de reuşita lui Velici, care asigură Sebişului un start liniştit de sezon. 

Derby-ul Aradului în Liga a III-a nu a rămas dator. DECLARAŢII:
Comentează 0

Iată ce au declarat antrenorii celor 2 echipe după joc:

„Ne așteptam ca Ineul să dea o replică bună, meciul a fost greu, dar victoria este cu atât mai prețioasă. Per ansamblu, eu zic că am fost mai buni. A fost și o căldură insuportabilă, iar băieții s-au dăruit, au muncit, au alergat și au legat cea de-a doua victorie consecutivă. Asta e cel mai important până la urmă. Această echipă este nouă, are mulți jucători tineri și foarte tineri și e normal să mai întâmpine probleme în special când vorbim despre relațiile de joc. Dar, creștem de la meci la meci, în prestații și rezultate. Ca exprimare în teren, am demonstrat că suntem mai echipă decât în debutul campionatului, când am și pierdut acasă cu Hunedoara", spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru.


„A fost un meci de cine dă gol câștigă, ocazii prea multe nu au fost. Trebuie să strângem rândurile și să începem și noi să adunăm puncte. Celelalte echipe nu stau cu mâinile sân, nu am vrea să ne trezim în coada clasamentului pe la jumătatea turului”, a spus antrenorul Ineului, Cristian Sculici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite