Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Școala și familia” -  premieră la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad; a mai rămas o zi

O zi. Atât ne mai desparte de ieșirea la rampă a celei mai noi producții teatrale arădene. Este vorba despre spectacolul Școala și familia”, a cărui premieră are loc joi, 14 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad. Demersul teatral este construit pe texte de Ion Luca Caragiale.

„Școala și familia” -  premieră la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad; a mai rămas o zi
Comentează 1

E o comedie serioasă după un text scris de Caragiale, un text format din mai multe texte mici, dintre care multe nu au mai fost puse în scenă până acum, spune regizorul Cristian Ban.

Spectacolul „Școala și familia”  este un bun prilej de reîntâlnire cu actorii: Angela Petrean-Varjasi, Alina Vasiljević, Iulia Alexandra Dinu, Diana Ioana Licu, Marina Palii, Ștefan Statnic, Călin Stanciu, Bogdan Neciu, Ștefan-Gheorghe Dogaru și Alex Popa. Cristian Ban semnează regia, Irina Chirilă – scenografia, iar Maura Cosma – coregrafia. Lucian Moga își pune semnătura pe light design. Pregătirea muzicală este realizată de Eder Eniko, iar afișul – de Laurian Popa. Echipa noii producții este completată de: Emanuel Florescu (regie tehnică), Cosmin Lupan (sunet), Sergiu Poenar și Peter Papp (lumini), ing. Ion Stan (șef producție) și Carmen Ispas (impresariat artistic).

„Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a TCISA. Orarul agenției este:  marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00, joi:10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10.00-12.00 și 17.00-18.30.

Important!  În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA, doar până la ora 18:30!

Spectatorii noștri sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru   limitarea  răspândirii COVID 19”, susţin reprezentanţii TCIS.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite