Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum ar fi să slăbești 10 kg până în august?

Un program revoluționar de slăbit, pleacă din Arad în toata lumea. Fondatorii mișcării Auăleu Fitness, Cristi și Edina Lucuța, au conceput un program de slăbit, denumit PSA - Programul de Slăbire Accelerată, cu ajutorul căruia mii de oameni și-au schimbat viața. Programul a ajuns din Arad și Timișoara, orașele unde au săli, cei de la Auăleu Fitness,  până în orașe din toată Europa. 

Cum ar fi să slăbești 10 kg până în august?
Comentează 0

Cristian Lucuța ne-a spus că succesul acestei metode de slăbit este acela că nu necesită înfometare și iar cu ajutorul sportului și a nutriției se urmărește accelerarea metabolismului celor care aleg să facă pasul spre o viață sănătoasă.

Timp de patru săptămâni, cei înscriși vor face antrenamente sub îndrumarea antrenorilor de la Auăleu Fitness, vor primi un plan de nutriție, iar în zilele în care nu vor putea ajunge la clase vor primi câteva minute de exerciții pe care vor trebui să le facă acasă, programul pretându-se și pentru cursanți care vor să se înscrie la distanță. Cursanții înscriși vor învăța cum să aplice anumite principii pe care sa poata să și le însușească și după terminarea programului.

Nu putem să vă divulgăm exact ce exerciții sau care sunt secretele celor de la Auăleu Fitness, dar vă putem spune că rezultatele sunt uimitoare, după cum o să vă puteți convinge din fotografiile pe care le postăm. 

Am intrat pe paginile lor de facebook, Auăleu Fitness Arad si Auăleu Fitness Timișoara și am văzut sute de oameni  fericiți care fac sport și care încearcă să îi molipsească și pe ceilalți cu stilul lor de viață. 

De asemenea am aflat că în 1 Iulie începe o nouă seria a Programului de Slăbire Accelerată, cu ajutorul căruia, cei înscriși vor putea slăbi chiar 10 kg până la începutul lunii august .Într-o lume în care obezitatea, sedentarismul și bolile cardiovasculare câștigă teren alarmant, acțiunile celor de la Aualeu Fitness sunt o mână întinsă celor care vor să își schimbe viața și să devina mai sănătoși și fericiți!

Dacă vreți să participanți la clasele lor, puteți să vă programați la 0788734191 sau pe paginile lor de facebook, Auăleu Fitness Arad sau Auăleu Fitness Timișoara.

Citește și: 

Un program revoluționar de slăbit pleacă din Arad în toată lumea​ (FOTO)

Noul Studio Auăleu Fitness inagurat în incinta Bazinului Delfinul de lângă sala Polivalentă (FOTO)

 

Galerie foto (12)