Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noul Studio Auăleu Fitness inagurat în incinta Bazinului Delfinul de lângă sala Polivalentă (FOTO)

Sâmbătă 20 aprilie, în incinta Bazinului Delfinul de lângă sala Polivalentă, a avut loc deschiderea noului Studio Auăleu Fitness. Fondatorii Mișcării Auăleu Fitness, Cristi și Edina, ne-au relatat că aici vor fi ținute clase de cycling, zumba, fitball, yoga, tabata și multe alte clase surpriză. 

Noul Studio Auăleu Fitness inagurat în incinta Bazinului Delfinul de lângă sala Polivalentă (FOTO)
Comentează 1

Noutatea acestui studio este că va avea program pe tot pacursul zilei: prima clasă fiind una de cycling intens, de la 7 dimineața, de 30 minute, astfel încât, cei matinali să poată să facă sport și apoi să ajungă la servici. 

Apoi programul va continua cu clase de la 8,30, pentru părintii care își duc copiii la școală sau grădiniță, dar nu lucrează de dimineață, urmând apoi cursuri de diferite intensități, până la ora 9 seara! 

Tot aici vor fi ținute clase pentru toate vârstele : de la mămici care dansează împreună cu bebelușii purtați în sistem, în cadrul claselor “Mami dansează” , apoi zumba kids și zumba junior pentru copii de până la 7 ani și copii până la 12 ani, clase pentru seniori, clase pentru începători dar și pentru sportivi avansați. 

Cu ocazia inaugurării studioului a avut loc un maraton de mișcare, în care participanții au avut ocazia să facă cunoștință atât cu antrenorii Auăleu Fitness, cât și cu cele mai noi tendințe în materie de sporturi de întreținere! 

Vestiarele renovate și primitoare, echipamentele, instructorii și tot ce s-a întâmplat sâmbătă și duminică la “ Bazinul Delfinul de la Polivalentă” este semnul unei inițiative de succes, de care Aradul sportiv chiar avea nevoie. 

Mai multe detalii și programări la numărul: 0788.734.191

Pagina de facebook Auăleu Fitness Arad:

https://www.facebook.com/aualeu.fitness/

Galerie foto (90)

Articole asemanatoare