Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un program revoluționar de slăbit pleacă din Arad în toată lumea

Fondatorii mișcării Auăleu Fitness, Cristi și Edina Lucuța au conceput un program de de slăbit denumit PSA- Programul de slăbire accelerată, cu ajutorul căruia mii de oameni și-au schimbat viața. Programul a ajuns din Arad și Timișoara, orașele unde au săli cei de la Auăleu Fitness,  până în orașe din toată Europa. 

Un program revoluționar de slăbit pleacă din Arad în toată lumea
Comentează 2

Cristian Lucuța ne-a spus că succesul acestei metode de slăbit este acela  că nu necesită înfometare iar cu ajutorul sportului și al nutriției se urmărește accelerarea metabolismului celor care aleg să facă pasul spre o viață sănătoasă.

Timp de câteva săptămâni cei înscriși vor face antrenamente sub îndrumarea antrenorilor de la Auăleu Fitness, vor primi un plan de nutriție iar în zilele in care nu vor putea ajunge la clase, vor avea câteva minute de exerciții pe care vor trebui să  le facă acasă, programul pretându-se și pentru cursanți care vor să se înscrie la distanță. 

Nu putem să vă divulgăm exact ce exerciții sau care sunt secretele celor de la Auăleu Fitness, dar vă putem spune că rezultatele sunt uimitoare, dupa cum o să vă puteți convinge din fotografiile pe care le postăm. 

Am intrat pe paginile lor de facebook, Auăleu Fitness Arad și Auăleu Fitness Timișoara si am vazut sute de oameni  fericiți, care fac sport și care încearcă să îi molipsescă și pe ceilalți cu stilul lor de viață. 

De asemenea am aflat că o nouă serie a Programului de Slăbire Accelerată începe  chiar în această săptămână. Într-o lume în care obezitatea, sedentarismul și bolile cardiovasculare câștiga tot mai mult teren, acțiunile celor de la Auăleu Fitness sunt o mână întinsă celor care vor să își schimbe viața și să devina mai sănătoși și fericiți!

Mai multe detalii și programări la numărul: 0788.734.191

Pagina de facebook Auăleu Fitness Arad:

https://www.facebook.com/aualeu.fitness/

Citește și: Noul Studio Auăleu Fitness inagurat în incinta Bazinului Delfinul de lângă sala Polivalentă (FOTO)

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare