Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandalos: la Curtici, Biserica Ortodoxă a intrat în campania electorală în Noaptea de Înviere și a continuat campania duminică!

Scandalos: la Curtici, Biserica Ortodoxă a intrat în campania electorală în Noaptea de Înviere și a continuat campania duminică!
Comentează 6

Am primit în cursul zilei semnale de la cititorii din Curtici care ne-au informat că Biserica Ortodoxă s-a implicat în campania electorală locală, făcând propagandă unui candidat independent. Și nu oricând, și nu oriunde, ci în noaptea de Înviere, la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel!

Mai precis, pasca împărțită credincioșilor veniți la Înviere a fost una... electorală, însoțită de felicitările de Paște ale unui candidat independent la Primărie, pe care preoțimea l-a și menționat, ca fiind furnizorul de pască. A doua zi dimineața, în cadrul aceleiași campanii de promovare a candidatului independent, pe scaunele bisericii enoriașii au găsit felicitări de Paște semnate de respectivul candidat. 

Nu este singura localitate în care preoții își asumă un activism politic. Dar este cel mai flagrant caz, manifestat chiar în Noaptea de Înviere! Așteptăm reacția Arhiepiscopiei, care, din câte știm, a cerut clerului să nu se implice în campanie. A cerut, însă, degeaba!

sursa: vestic.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite