Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noutăţi spectaculoase la Ch. Criş, Lipova şi Curtici

Echipele de liga a IV-a arădeană trag tare pentru a-şi asigura serviciile unor jucători cât mai valoroşi pentru a putea rezista cu succes în partea secundă a campionatului.

Noutăţi spectaculoase la Ch. Criş, Lipova şi Curtici
Comentează 0

Frontiera Curtici propune o campanie de achiziţii spectaculoasă. Echipa de la Vamă, aflată pe 6 în clasament la finalul turului, i-a avut la primul antrenament al anului pe Adrian Piţ şi Flavius Pavel. Piţ a jucat pentru Roma 1 meci, trecâdn şi prin Elveţia, dar şi pe la Cluj sau UTA. Pavel a mai evoluat în cariera sa la: ACU Arad, Tricotaje Ineu, Național Sebiș, Unirea Sînnicolau Mare, Șoimii Pîncota, Progresul Pecica UTA sau Șoimii Lipova. Sâmbăta viitoare, divzionara a patra se deplasează la Hunedoara, pentru primul amical al iernii. Între 14 și 19 februarie, „alb-albaștrii” urcă într-un minicatonament la Moneasa.

........................................................

Liderul Ligii a IV-a, Crişul Ch. Criş a punctat în primul rând la capitolul tehnic. Fostul goal-keeper al celor de la FC Bihor, FC Național, Olimpia Satu Mare sau FC Baia Mare, Ioan Pap-Deac s-a despărțit recent de Luceafărul Oradea și a răspuns afirmativ ofertei celor de la Crișul Chișineu Criș, devenind antrenor cu portarii. Tot de la gruparea bihoreană de Liga 3-a a sosit și George Ghilea, un mijlocaș central cu profil defensiv de 18 ani. „Alb-albaștrii”, care nu s-au despărțit de niciun fotbalist din lotul ce a câștigat titlul de campioană de toamnă, pornesc la drum în noul an pe 19 ianuarie.

.......................................................

La Şoimii Lipova (locul 9 la final de tur) a ajuns Răzvan Blănaru. Pe lângă, Blănaru au mai sosit ex ineuanii Tomuț și Filimon, Vasinc (Victoria Zăbrani), în timp ce Borteș s-a repatriat. Lipovanii se vor reuni pe 18 ianuarie, pe 19 vor efectua vizitele medicale, iar pe 20 Flavius Sabău va conduce primul antrenament al anului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite