Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

LIGA A IV-A Arad: noutăţi la Felnac, Ch. Criş, Zăbrani şi Curtici

LIGA A IV-A Arad: noutăţi la Felnac, Ch. Criş, Zăbrani şi Curtici
Comentează 0

Victoria Felnac
Jucătorii lui Dan Cuedan şi-au încheiat vacanţa, şi au intrat n febra pregătirilor pentru noul sezon. Nputăţi importante pentru echipa din Felnac: portarul Ovidiu Pașcalău (ex. Pîncota), mijlocașul Claudiu Borteș și atacantul Radu Popa (ambii ex. Șoimii Lipova). Juniorii Bubuș (UTA), Butura și Dandu (ultimii doi din Timișoara) au fost celelalte nume de la reunire. Însă lista de achiziții rămâne deschisă.
..........................................

Crişul Ch. Criş
Crişul vrea lucruri mari în stagiunea viitoare. În acest sens în lot au fost aduşi orădenii Borșa și Selegean și ex. pîncotanul Ianc. Plus un fotbalist Under 21, Petrișor Jichici. Acesta are 20 de ani, e mijlocaș central ofensiv sau al doilea atacant și a mai evoluat la Giarmata sau Becicherecul Mic. 
...........................................

Progresul Pecica
La Pecica s-a schimbat din nou antrenorul. Dorel Mutică și-a început efectiv treaba, şii a avut la reunire 14 jucători, între care și cinci juniori. Doar o noutate, respectiv Ciornei, în timp ce căpitanul Arsene rămâne la Progresul. Mailat, Curtici (în dublă manșă), Mako și Aqua Vest sunt adversarii din amicale ai pecicanilor.
..............................................

Frontiera Curtici
La "vamă" se merge pe continuitate. Cu excepția lui Adi Piț (plecat la Lipova) și, probabil, Flavius Pavel, antrenorul Dinu Maghici își menține lotul din stagiunea trecută, la care dorește să mai „lipească” măcar două-trei piese, cu prioritate pentru un fundaș central și un vârf de careu. Juniorul Varga de la Sântana și Săcui (ex. Macea) sunt singurele noutăți ale primelor antrenamente la Frontiera. Lipova, Pecica (în dublă manșă), Șimand și, probabil, FC Hunedoara vor fi adversarii din amicale ai curticenilor.
..............................................

Victoria Zăbrani
Trupa lui Leo Pința a disputat a treia partidă de verificare. După ce în weekendul precedent a trecut de Chișineu Criș (1-0), iar luni de Pobeda Dudeștii Vechi (2-1), de data aceasta divizionara a patra s-a văzut învinsă pe teren propriu. Oaspeți au fost cei de la Unirea Sânicolau Mare, formație care acum evoluează în al patrulea eșalon fotbalistic al județului Timiș, după ce în trecut a gustat și din aerul ligii secunde. Trupa lui Leo Pința a început bine partida și a deschis scorul încă din minutul 10, printr-un penalty transformat de către Crișan. Însă, până la pauză oaspeții au răsturnat scorul, reușind să puncteze de nu mai puțin de 4 ori! În partea a doua, Zăbraniul a mai reușit să puncteze de două ori, prin același Crișan, însă nu au putut să egaleze situația pe tabela de marcaj, scorul înregistrat la final fiind de 4-3 pentru Unirea Sânicolau Mare.

Victoria Zăbrani: Stănilă – Hojda, Hodan, Avram, Ţop, Topai, Cati, Achim, Crişan, Rogojinaru, Rancov. Au mai jucat: Ştrengar, Dihel, Jurău, Bacoş.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite