Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vacanţa a venit în Liga a IV-a arădeană. Prime mişcări importante la Pecica şi Felnac

Nici nu a intrat bine în vacanţă Liga a IV-a ardeană, că apar şi noutăţi mai mult sau mai puţin spectaculoase la echipe care compun eşalonul de elită al fotbalului de la noi. 

Vacanţa a venit în Liga a IV-a arădeană. Prime mişcări importante la Pecica şi Felnac
Comentează 0

După ce a condus o bună bucată de vreme clasamentul, Progresul Pecica s-a înecat la malul turului, şi a cedat fotoliul de lider. Astfel că oficialii clubului au început curăţenia de iarnă, renunţându-se la nu mai puţin de 7 jucători: Cotuna, Hans, Covaci, Căliman, Ilinca, Băd (foto) și Istin. 

La Felnac nu mai e ce a fost odată. Promovată en-fanfare în Liga a IV-a, Victoria şchioapătă, demonstrând că, cel puţin deocamdată, căciula e prea mare. La începutul lunii octombrie, Marcel Dușan i-a lăsat locul pe banca tehnică lui Dan Cuedan. Iar recent principalul sponsor, Ioan Malița, a renunțat la susținerea echipei, iar odată cu el de la conducerea echipei s-a retras și Dan Ristin, președintele „alb-roșiilor”. 

Sunt doar două dintre echipele care au şi sărit cu noutăţi mai puţin plăcute în acest început de iarnă. Însă mai mult ca sigur fiecare componentă a Ligii a IV-a are regătite "cadourile" pentru unii şi pentru alţii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite