Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noutăţi în Liga a IV-a arădeană: Ch. Criş a făcut instrucţie; achiziţii de lux la Lipova

Noutăţi în Liga a IV-a arădeană: Ch. Criş a făcut instrucţie; achiziţii de lux la Lipova
Comentează 0

AMICAL: Crişul Ch. Criş - ASU Poli Timişoara 4-0

Cu o nouă conducere adminsitrativă şi tehnic, Crişul Ch. Criş a disputat un amical de lux cu divizionara secundă ASU Poli Timişoara. Modan, Borteş, Borteş şi Covaci au stabilit un scor final neaşteptat, 4-0 pentru gazde, care au mai irosit un penalty prin acelaşi Modan.

Crişul: Mucha – Ciornei, Lung, Tolan, Jude – Covaci, Clej, Petrescu, Turcus, Rus – Modan. Au mai jucat: Cosma, Rafila, Bortes, Pirtea, Faur, Mako.

...............................................................

Se joacă tare la Lipova

Șoimii Lipova a reușit deja nu mai puțin de șase achiziții. Este vorba despre Adi Piț, Cătălin Bujor (foto), Attila Bier, Robert Kocsis, Iosif Gherghel şi Sebastian Albulescu. „În mare, suntem acoperiți pe toate posturile conform obiectivului propus în noua stagiune, clasarea pe unul dintre locurile 2-5”, a spus preşedintele Lipovei, Radu Pop. Printre adversarii din amicale ai Lipovei sunt Voința Mailat, Național Sebiș, Unirea Sântana sau Frontiera Curtici.

...................................................................

Pecica vrea să se reinventeze
După ce vara trecută a pierdut barajul de promovare în Liga a 3-a în fața celor de la Performanța Ighiu, Progresul Pecica au terminat sezonul pe locul 4. Conducerea clubului a luat legătura cu Dan Stupar, doar că, între timp, antrenorului UTA-ei Under 19 FRF i-a oferit un post la Centrul de Excelență de la Deva. La nivel de lot, Pecica i-a pierdut pierdut pe Peii, Rus, Topai, Gabor și Boldizsar, şi aşteaptă întprir de la UTA.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite