Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

LIGA IV ARAD: Amicale pentru Sântana, Lipova şi Felnac, mutări la Socodor, Dorobanţi şi Zăbrani

LIGA IV ARAD: Amicale pentru Sântana, Lipova şi Felnac, mutări la Socodor, Dorobanţi şi Zăbrani
Comentează 0

Unirea Sîntana – Șoimii Lipova 0-2

Cele două grupări ce emit pretenţii în viitorul sezon şi-au măsurat forţele într-un amical interesant. Profitând de o perioadă mai lungă de pregătire, deţinătoarea Cupei Românieie – faza judeţeană, ŞoimiiLipova s-a impus după reuşitele lui Gherghel şi Blănaru.

Sântana: Csurka – Topac, Brozbic, Paven, Lanțoș – Josan, Bodea, Martin, Al. Ginghina, – Drida, C. Popa. Au mai jucat: Matiș – Florea, Stan, Peia, Vuin.

Lipova: Coșerea – Kocsis, Bercu, Bier, Edu – Șulumberchean, Tomuț, Popa, Filimon – Piț (30 Gherghel), Vasinc. Au mai jucat: Vancea – Pantea, Pașcu, Gâlcă, Albulescu, Orza, Abel.

...........................................................

Victoria Felnac – Millenium Giarmata 1-1

Felnacul are deja 5 oameni noi pentru viitorul sezon. După Butura, R. Popa și Borteș, au mai sosit ex. pecicanul Gabor și fostul lipovan Moisă. Toţi au jucat în amicalul pe care VI-FE l-a disputat împotriva Giarmatei. Corlățeanu a deschis tabela din penalty, în minutul 61 pentru Giarmata, iar Felnacichi a egalat cu 14 minute înainte de final.


Felnac: Pașcalău – Nichituț, Gabor, Istin, Sabău – Vidac, Moisă – Borteș, Butura, Roșuț – Băd. Au mai jucat: Nichici, Iercan, Gîdea, Isac (junior provenit de la Unirea Șeitin), Toda, Felnacichi.

..........................................................

Vulturii Socodor

Nou promovată în primul eșalon județean, formația din Socodor a făcut șase achiziții: fundașul Marius Manolache, mijlocașul Ionel Ienciu, atacanții Marian Noaică și Sebastian Mako, toţi de la Şepreuş, Florin Purtan de la Apateu şi juniorul Cristian Sulea de la Criş. Cât despre jocuri amicale, dacă în fața celor de la Chișineu Criș nu a avut nicio șansă, pierzând la scor chiar în debutul pregătirii, Socodorul a bătut Șimandul în amical chiar în deplasare, cu 4-3.

............................................................

Victoria Zăbraniului

Zăbraniul a cedat în faţa junilor UTA-ei, dar antrenorul Leo Pinţa nu are de ce să fie nemulţumit, echipa sa arătând destul de bine. La nivel de lot a venit Cati de la Şepreuş, şi au revenit Topai şi Hodan. „Principalul” Zăbraniului s-a despărțit în această vară de Oberșterescu, Vântură, Ianc sau Nibu, dar îi așteaptă să revină în efectiv pe Brutyo, Zelea, Rogojinaru și Ursoi.

...........................................................

AS Dorobanţi

AS Dorobanți va participa sigur în Liga a IV-a. Marius Ciubăncan a condus deja câteva antrenamente, şi va avea și un ajutor începând din acest sezon. Flavius Moisă și grupa sa de 2001 de la Viitorul Arad va activa sub culorile Dorobanțiului în campionatul de juniori A, urmând, probabil, ca cei mai buni copii să facă pasul și în competiția senioruilor. Formația ce a promovat cu brio din Seria A a Ligii a 5-a se bazează cam pe același lot de jucători. Curtici, Felnac și Sântana sunt adversarii din amicale ai celor de la Dorobanți.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite