Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Samsari de fier vechi amendați de Poliția Locală; vezi care a fost motivul (FOTO)

Doi samsari de fieri vechi din Sălaj, aflați în tranzit prin municipiu, au fost amendați de Poliția Locală.

 Samsari de fier vechi amendați de Poliția Locală; vezi care a fost motivul (FOTO)
Comentează 0

„În data de 28.02.2024, polițiștii locali de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au sancționat, din nou, persoane aparținând unor grupuri aflate în tranzit prin municipiul Arad cu dube utilizate pentru colectarea de metal care au fost depistate încălcând HCLM nr. 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad.

Astfel, o patrulă a identificat, în proximitatea CET, patru microbuze parcate, precum și remorcile încărcate cu fier vechi. Doi dintre bărbații aparținând grupului au fost surprinși în timp ce aruncau ambalaje ale unor produse alimentare consumate și pahare din plastic în alte locuri decât pubelele amenajate în acest sens, respectiv pe un teren viran aflat pe strada Ovidiu, sub pasajul rutier al liniei CFR.

C.M. și C.I., în vârstă de 44, respectiv de 45 ani, având domiciliul în județul Sălaj, s-au ales fiecare cu amendă pentru nerespectarea actului normativ mai sus menționat și au fost puși să curețe zona afectată din domeniul public”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite