Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şah în cartierele Aradului

Clubul de șah Vados Arad, cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură Arad organizează o acțiune de promovare a șahului în rândul amatorilor de șah, în special în rândul jucătorilor nelegitimați.

Şah în cartierele Aradului
Comentează 0

Vor avea loc patru concursuri în patru zone ale orașului: sâmbătă 25 iunie de la ora 10 cei din cartierul Vlaicu sunt așteptați în parcarea magazinului Kaufland în timp ce cei din Micălaca vor juca în același timp in Aleea pietonală Borsec (spre Parcul 23 August).

Sâmbătă 2 iulie tot de la ora 10 va fi rândul celor din Alfa să se intreacă în Parcul Alfa, iar cei din zona centrală vor juca în același timp în Parcul Eminescu din spatele Primăriei. Finala va avea loc duminică 3 iulie în Piata Avram Iancu din spatele Teatrului.

Poate participa orice pasionat al jocului de șah, cu mențiunea că dintre jucătorii legitimați pot participa doar cei cu elo sub 2000. Se vor califica în finală și se vor premia (premii în produse de șah la faza pe cartiere și în bani la finală) în fiecare zonă primii 5 clasați în clasamentul general, primii trei jucători nelegitimați si primii trei copii sub 12 ani (băieți și fete separat). Jucătorii care nu stau in nici unul din cele 4 cartiere în care vor fi concursuri, pot participa în oricare zonă doresc.

Înscrierile vor avea loc la fața locului cu 30 de minute inainte de ora începerii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite