Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au reluat cercetările la ,,casa groazei''. Dincă a fost audiat toată noaptea la DIICOT

După câteva zile în care perchezițiile la Casa Groazei din Caracal au fost sistate, DIICOT a reluat astăzi, în prezența principalului suspect de crimă, cercetările la fața locului. 

S-au reluat cercetările la ,,casa groazei''. Dincă a fost audiat toată noaptea la DIICOT
Comentează 0

UPDATE: Gheoghe Dincă se află alături de anchetatori în casa lui. Investigatorii au început să spargă gropile betonate.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei celor două adolescente în Caracal, a fost audiat aproape 9 ore la sediul DIICOT, în noaptea de joi spre vineri, el menţinând declaraţia anterioară că le-a ucis pe fete.

Referitor la testarea cu detectorul de minciuni, Tudorel Butoi, omul care a introdus in Romania, in premiera, sistemul poligraf in 1977, a vorbit amplu pentru realitatea.net, inainte ca Gheorghe Dinca, suspectul in cazul crimelor de la Caracal, sa fie supus detectorului de minciuni. Tudorel Butoi a facut mai multe dezvaluiri pentru site-ul Realitatea.

Citește și: EXCLUSIV realitatea.net | Omul care a introdus în România testul poligraf: "Psihopații înșală detectorul de minciuni" (AUDIO)

Printre altele, a spus ca este gresita folosirea acestei proceduri in actualul stadiu al anchetei,fiindca pe parcursul anchetei suspectul "se incarca emotional", iar rezultatele nu mai sunt cele dorite. Mai mult, parintele poligrafului in Romania a precizat, fara echivoc, ca un psihopat poate insela cu usurinta detectorul de minciuni.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite