Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Ucigașii s-au întors la locul faptei, pe strada Mărului. Află cum au comis crima

FOTO | Ucigașii s-au întors la locul faptei, pe strada Mărului. Află cum au comis crima
Comentează 7

Cei doi bărbați care au ucis un pensionar de 77 de ani, care locuia pe strada Mărului, s-au întors, joi, la locul faptei, după aproape o lună, dar de această dată aveau cătușe.

Criminalii, care sunt cumnați, și-au recunoscut fapta în timpul audierilor, iar acum le-au oferit anchetatorilor detalii despre cum au comis crima, mărturisind că știau că bărbatul are o sumă mare de bani, pe care o adunase pentru a construi o casă.

Șteau Lucian și Csiki Florin au povestit că au așteptat miezul nopții, când au sărit gardul pentru a ajunge în curtea pensionarului.

Au forțat ușa, iar când au intrat în casă au dat pe victimă cu spray lacrimogen.

L-au dezbrăcat pe bătrân, l-au legat de un scaun și l-au bătut cu bestialitate pentru a spune unde ascunde banii. L-au lovit cu picioarele, dar și cu o bâtă, inclusiv în cap. 

Din cauza rănilor grave suferite, victima a murit și a fost găsită a doua zi de către soție, într-o baltă de sânge.

Agresorii nu s-au îmbogățit, așa cum sperau, ucigând un om pentru doar 500 de lei, 850 de euro și câteva telefoane mobile vechi.

Anchetatorii au aflat că cei doi agresori au folosit banii pentru a se distra în oraș, iar unul dintre ei și-a botezat copilul cu ce obținuse prin vărsare de sânge.

Unul dintre suspecți a recunoscut, astăzi, că a avut nevoie de bani pentru băut...
”Nu am crezut că va muri. Când a plecat noi, totul era ok (victima nu murise – n.r.). Nu ne-am gândit nici să-l rănim, doar să luăm banii”, a mărturisit unul dintre criminali.

Judecătorii a prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele celor doi, iar aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor.

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide