Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a decis soarta terenului fostei fabrici ”Tricoul Roșu”. Ce vrea să facă Primăria acolo după ce-l va cumpăra

Primarul Gheorghe Falcă  a prezentat public intenția municipalității de a achiziționa terenul fostei fabrici ”Tricoul Roșu”.

S-a decis soarta terenului fostei fabrici ”Tricoul Roșu”. Ce vrea să facă Primăria acolo după ce-l va cumpăra
Comentează 5

Anunțul a fost făcut de primar la ceremonia de deschidere a anului şcolar la Liceul de Arte “Sabin Drăgoi”, situat chiar în imediata vecinătate. Intenția Primăriei este de a tranforma zona într-un parc central modern.

“Este un proiect urbanistic foarte important pentru toată zona centrală. Proiectul a fost propus executivului de domnul consilier municipal Bogdan Boca, suntem în faza de analiză tehnico-economică. Propunerea este de amenajare a unui parc al Unirii. Credem că ar putea să fie varianta de amplasament pentru Monumentul Marii Uniri care să-I satisfacă pe toți arădenii, desigur cu condiția ca Ministerul Culturii, ca finanțator al lucrării artistice, să fie de acord”, a declarat primarul.

O altă utilitate propusă pentru noul parc, este ca zona din vecinătatea Liceului de Artă “Sabin Drăgoi” să fie dedicată activităților didactice și artistice ale elevilor, cu amenajări adecvate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite