Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a dat startul târgului Agromalim! (Foto-Video)

S-a dat startul târgului Agromalim! (Foto-Video)
Comentează 0

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Gheorghe Seculici a deschis astăzi, la Expo Arad, cea de-a XXVI-a ediție a evenimentului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje, Agromalim.

La conferința oficială de deschidere au participat secretarii de stat in MADR, Simona Allice Man și Ioan Uţiu, directorul ANZ, Lelior Iacob, directorul MADR, Gheorghe Neață, preşedintele interimar al CJ Arad, Adrian Ţolea și reprezentantul Prefecturii județului Arad, Emeric Molnar.

Au onorat cu prezența parlamentarii arădeni Claudia Boghicevici, Dorel Căprar și Constantin Traian Igaș, primari, consilieri județeni și locali, reprezentanți ai deconcentratelor din regiune și a instituțiilor de specialitate, precum și ai societății civile și ai mediului de afaceri.

Cel mai mare târg de agricultură din Vestul țării își așteaptă vizitatorii anul acesta cu o ofertă mai bogată cu 40% față de anul trecut, cu peste 260 de expozanți și 9 țări reprezentate de companii cu renume în branșă.

Ce se expune la Agromalim? Mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță și financiare, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Programul Agromalim cuprinde conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri, prezentări de produse și servicii inovatoare, precum și produse tradiționale.

Târgul este deschis de astăzi, până duminică, 13 septembrie 2015.

Orar de vizitare:

10 - 12 septembrie: 10:00 – 18:00

13 septembrie: 10:00 – 16:00

Organizatorii pun la dispoziție transport gratuit din oră în oră de la stația Podgoria.

BIROUL DE PRESĂ AL CCIA ARAD

video: lukarad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite