Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ambasadorul Republicii Cehe în România în vizită la CCIA Arad

Ambasadorul Republicii Cehe în România în vizită la CCIA Arad
Comentează 0

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, Arh. Gheorghe SECULICI, a primit la finalul săptămânii trecute vizita Excelenței Sale, Domnul Vladimír Války, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Cehe în România.

Ambasadorul a fost însoțit de Consilierul economic Milan Peprník şi de Consulul Onorific al Republicii Cehe la Timişoara, Moțec Ştefan.

În cadrul discuţiilor a fost subliniată importanța legăturilor pe care Ambasada Republicii Cehe le poate face între sistemul Cameral din  România ca reprezentant al mediului de afaceri român şi mediul de afaceri ceh.De asemenea a fost discutată oportunitatea participării societăţilor comerciale cehe în cadrul târgurilor  şi expoziţiilor din Arad dar şi posibilitatea organizării unui forum economic transfrontalier româno-maghiaro-ceh.

“Vizita Excelenței Sale, Domnul Vladimír Války, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Cehe în România este o ocazie deosebită de a dezvolta şi mai mult colaborările economice existente cu Republica Cehă. Această primă întâlnire este un pas important privind dezvoltarea relaţiilor bilaterale, prin identificarea de programe şi proiecte comune care pot fi valorificate în viitor”, a declarat Gheorghe SECULICI, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad. 

C. P.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite