Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revolta unui primar care vede că sătenii nu respectă distanțarea socială:  „Chem Poliția, și lasă fiecare să scuture buzunarul” (VIDEO)

Primarul comunei Puhăceni din raionul Anenii Noi, din Basarabia, este extrem de revoltat din cauza locuitorilor, care nu înțeleg să respecte regulile de distanțare socială în contextul în care pandemia de COVID face ravagii și dincolo de Prut.

Revolta unui primar care vede că sătenii nu respectă distanțarea socială:  „Chem Poliția, și lasă fiecare să scuture buzunarul” (VIDEO)
Comentează 0

Într-o postare pe care a făcut-o pe Facebook, primarul Veaceslav Plămădeală îi face cu ou și cu oțet pe localnicii care au mers la piață, fără să le pese de coronavirus și că își riscă viața și sănătatea, dar și viața și sănătatea celor apropiați. „Stimați consăteni, bună dimineața încă o dată. E ora 8.22-8.23.  Mă adresesez către toți dintre dumneavoastră care mă vedeți acum pe video, pe viu. Iată vă arăt cum arată viața de la Puhăcebi, Anenii Noi, pe data de 2 mai 2020 în plină vreme de pandemie. Le-am spus la oameni, la toată lumea, să steie la trei metri, să respecte toate măsurile de prevenție și de protecție care sunt impuse de autorități. Uitați-vă câtă neglijență. Aieștea-s oamenii de la mine din sat, care mi-or dat mandatul să-i apăr, să-i slujesc, ca un prost, să alerg pentru dânșii și să mă zbat la toate nivelurile, ca să le fie lor ghine, dar ei cu regret nici nu au grijă de mine, de sănătea oamenilor care mai trăiesc prin satul iesta. Aieștea-s oameni care vor dreptate, vor să le dai cât mai mult, și cât mai gros. Oameni buni, la ora 8 și jumătate le-am spus că chem Poliția, și lasă fiecare să scuture buzunarul...”, se aude în fillmarea postată pe Facebook de Veaceslav Plămădeală.

Intrați aici pentru VIDEO: https://www.facebook.com/veaceslav.plamadeala.1/videos/3047293445332278/?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARBBqWWeaGpO38nTLnjNg-x5BgHOiAb-Ca9n-hDImqggNvYLk4GKXrEb5BQrtOXUkvWIfpen3OUU9COY&hc_ref=ARRFRkfkdq3GZYSeDwAoGitBk9v-N5vOnKDSeBRy1iqvR8dNs5URBGqC5Z-TTCoeouo

https://www.facebook.com/veaceslav.plamadeala.1/videos/3047377585323864/?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARBBqWWeaGpO38nTLnjNg-x5BgHOiAb-Ca9n-hDImqggNvYLk4GKXrEb5BQrtOXUkvWIfpen3OUU9COY&hc_ref=ARRFRkfkdq3GZYSeDwAoGitBk9v-N5vOnKDSeBRy1iqvR8dNs5URBGqC5Z-TTCoeouo

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite