Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Revine vremea frumoasă. Temperaturi maxime peste medie și șanse slabe de ploaie - Prognoza meteo pe o lună

Temperaturile vor continua să crească până la jumătatea lunii noiembrie, fiind, în cea mai mare parte a timpului, peste normalul perioadei, potrivit prognozei ANM pentru perioada 18 octombrie - 15 noiembrie. 

Revine vremea frumoasă. Temperaturi maxime peste medie și șanse slabe de ploaie - Prognoza meteo pe o lună
Comentează 0

Ploile şi ninsorile îşi vor face apariţia de la mijlocul lui noiembrie, potrivit ANM.

Săptămâna 18 - 25 octombrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-est. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. 

Săptămâna 25 octombrie - 1 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate în regiunile nord-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Săptămâna 1 - 8 noiembrie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile estice, sud-vestice şi la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.


Săptămâna 8 - 15 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite