Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

RESTRICȚIE de acces în Ungaria, anunțată de autorități pentru marți

Autorităţile ungare au informat Poliția de Frontieră Arad că automarfarele nu vor putea intra pe teritoriul țării vecine, marți, când va fi sărbătoare națională și a fost declarată zi liberă.

RESTRICȚIE de acces în Ungaria, anunțată de autorități pentru marți
Comentează 0

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Poliţia de Frontieră Arad, traficul greu va fi restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei, începând de luni seara și până marți seara.

”Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat că în perioada 31.10.2016, ora 23.00 (ora României) - 01.11.2016 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura este luată ca urmare a faptului că data de 1 Noiembrie este zi de sărbătoare naţională (Ziua tuturor sfinţilor – n.r.)”, arată comunicatul.

În perioada celor 24 de ore de restricție, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate.

La reluarea traficului, se așteaptă ca sute de camioane să formeze coloane de mașini în vămile Nădlac I (DN7) și Nădlac II (autostrada pan-europeană), astfel că Poliția de Frontieră Arad ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ungare pentru a se lua măsuri în vederea fluidizării circulației. Autorităţile de frontieră arădene vor suplimenta personalul care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi va creşte numărului arterelor de control pe sensul de ieșire din România.

Traficul de călători şi autovehicule nu ar urma să fie afectat de coloanele de camioane, conform polițiștilor de la graniță.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite