Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Reacţia alb-roşie: "Asigurăm pe suporterii noştri că ne-am apărat întotdeauna şansele doar pe teren şi ne exprimăm speranţa că şi adversarii noştri au făcut la fel"

Reacţia alb-roşie:
Comentează 0

Dacă ieri vorbeam despre descinderea oofiţerilor DNA la clubul UTA, oficialii Băătrânei Doamne au venit cu oarece lămuriri. 

”Clubul nostru a fost vizat de o anchetă a DGA cu privire la o presupusă implicare a noastră în meciul dintre ACS Foresta Suceava şi ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul campionatului recent încheiat.

Cu deschiderea firească a unui club care are la bază onestitate și fair play, ne-am pus la dispoziţia organelor de anchetă atât din punct de vedere al declaraţiilor cât şi al documentelor. Sperăm într-o urgentare a anchetei, iar concluziile să exonereze clubul nostru de orice implicare în eventuale jocuri de culise care vizează această partidă. Menționăm că nu s-a luat nici o măsură împotriva vreunei persoane din club.

Dorim să-i asigurăm pe suporterii noştri că ne-am apărat întotdeauna şansele doar pe teren şi ne exprimăm speranţa că şi adversarii noştri au făcut la fel.

În aceste momente suntem preocupaţi exclusiv de pregătirea noului sezon.

Nu dăm niciodată înapoi!”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite