Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cioc-cioc! Cine bate la uşa UTA-ei? DNA-ul!

Cioc-cioc! Cine bate la uşa UTA-ei? DNA-ul!
Comentează 0

În ultimele zile se tot dădea cu presupusul vizavi de viitorul antrenor al UTA-ei. Cum că echipa arădeană e singura din liga secundă care încă nu şi-a asigurat banca tehnică. Doar că această problemă e una minoră, dacă ne gândim la ce a apărut azi în presă. Că DNA-ul a pus ochii pe conducerea clubului arădean. 

Conform sportarad.ro, cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe echipă promovată în prima ligă ar fi sesizat autoritățile asupra faptului că arădenii ar fi ținut-o în viață pe Foresta, în așa fel încât meciul direct dintre suceveni și Sepsi să se joace pe teren și, eventual, moldovenii să producă surpriza.

Astfel că ofiţerii DNA au descins la sediul clubului de pe Calea Victoriei însoțiți de mascați. Deocamdată, la întrebări au fost luați Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne” și Florian Voinea, președintele din acte al Campioanei Provinciei. E greu de spus, dacă organele legii au găsit dovezi care să sprijine bănuielile celor de la Sepsi. Contactat de liga2.ro, preşedintele clubului Sepsi a negat implicarea în acest caz. „Nu cred aşa ceva. Nici nu se discută, e o prostie. Nu suntem genul de oameni care să ne plângem. Noi ne facem treaba noastră şi nu ne interesează celelalte echipe. Cel puţin, eu nu ştiu despre ce e vorba, şi, sincer vă spun, fără mine nu cred că cineva poate să facă chestii dintr-astea. De la noi nu s-a pornit, 1000 la sută vă garantez. Nu suntem genul care să mergem şi să arătăm cu degetul către alţi. Noi am promovat, suntem fericiţi şi nu ne interesează ce au făcut alţii”, a spus Laszlo Dioszegi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite