Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzbunarea soției a fost cruntă: soțul infidel și amanta lăsați în pielea goală într-o parcare supraaglomerată

Chinezul Cheng Su și amanta, sora geamănă a soției sale, au trăit o mare umilință publică în parcarea unui centru comercial în care, cu doar câteva minute mai devreme, fuseseră cei mai fericiți amorezi din univers.

Răzbunarea soției a fost cruntă: soțul infidel și amanta lăsați în pielea goală într-o parcare supraaglomerată
Comentează 0

Ting Su, în vârstă de 29 de ani, bănuia că soțul său, Cheng, 30 de ani, are o relație extraconjugală. L-a urmărit o vreme și a reușit în cele din urmă să-l localizeze, cu ajutorul telefonului mobil, în parcarea unui complex comercial. L-a surprins gol pușcă, în timp ce întreținea raporturi intime cu amanta, goală-goluță și ea. Surpriza a fost cu atât mai mare pentru soție cu cât iubita soțului infidel s-a dovedit a fi chiar sora sa geamănă.

Șocați, amanții au coborât din mașină în pielea goală, moment în care femeia înșelată a realizat că soarta îi dă ocazia să le plătească cu vârf și îndesat: s-a urcat la volan, a blocat ușile și a asistat impasibilă la rugămințile lor. Zeci de persoane au imortalizat goliciunea celor doi amanți, postând apoi imaginile pe diverse siteuri de socializare. Incidentul s-a petrecut în orașul Suzhou, estul Chinei. ”A fost distractiv. Mulți oameni și-au scos imediat telefoanele și au filmat sau fotografiat. Cel mai disperat era soțul care lovea cu mâna în geamul mașinii și urla la nevastă-sa. Dar ea nu-i dădea nicio atenție”, a povestit un martor ocular. Potrivit siteului naij.com, soția infidelă ar fi introdus acțiune de divorț după acest incident. Cei doi au împreună doi copii, gemeni.

sursa: evz.ro

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide