Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și-a prins soțul cu o altă femeie. Ce spune bărbatul, încât ea începe să plângă cerându-și iertare

Femeia ajunge acasă mai devreme decât de obicei și își găsește soțul în pat, cu o altă femeie. Cuvintele bărbatului o fac pe soție să plângă.

Și-a prins soțul cu o altă femeie. Ce spune bărbatul, încât ea începe să plângă cerându-și iertare
Comentează 0

O sotie ajunge acasa mai devreme si isi gaseste barbatul in dormitor, cu o femeie tanara si frumoasa.

“Esti un porc!” – spune ea plangand. “Cum indraznesti sa imi faci asa ceva? Sunt mama copiilor tai, te-am respectat intotdeauna! Ti-am dedicat cei mai frumosi ani din viata mea. Te parasesc. Vreau sa divortam imediat. Nu pot sa mai stau langa un mincinos.”

Extrem de calm, barbatul o ia de mana si ii spune: “Asteapta un minut, dragoste. Lasa-ma sa iti explic ce s-a intamplat de fapt.”

“Bine, da-i drumul. Dar sa stii ca acestea sunt ultimele cuvinte pe care o sa le rostesti.”

“Ei bine, ma urcam in masina pentru a veni acasa. Am vazut-o pe aceasta tanara frumoasa plangand pe marginea drumului. Era foarte trista, in ochii ei mari se intelegea dezamagirea. Mi-a fost mila de ea si am urcat-o in masina. Am observat ca este foarte slaba, iar hainele ii erau rupte. Mi-a spus ca nu mai mancase de trei zile. Pur si simplu mi-a parut rau de ea, asa ca am adus-o acasa si i-am incalzit pastele pe care le-am facut pentru tine aseara, cele pe care tu nu ai vrut sa le mananci deoarece iti este teama sa nu te ingrasi.

Sursa cyd.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide