Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și-a prins soțul cu o altă femeie. Ce spune bărbatul, încât ea începe să plângă cerându-și iertare

Femeia ajunge acasă mai devreme decât de obicei și își găsește soțul în pat, cu o altă femeie. Cuvintele bărbatului o fac pe soție să plângă.

Și-a prins soțul cu o altă femeie. Ce spune bărbatul, încât ea începe să plângă cerându-și iertare
Comentează 0

O sotie ajunge acasa mai devreme si isi gaseste barbatul in dormitor, cu o femeie tanara si frumoasa.

“Esti un porc!” – spune ea plangand. “Cum indraznesti sa imi faci asa ceva? Sunt mama copiilor tai, te-am respectat intotdeauna! Ti-am dedicat cei mai frumosi ani din viata mea. Te parasesc. Vreau sa divortam imediat. Nu pot sa mai stau langa un mincinos.”

Extrem de calm, barbatul o ia de mana si ii spune: “Asteapta un minut, dragoste. Lasa-ma sa iti explic ce s-a intamplat de fapt.”

“Bine, da-i drumul. Dar sa stii ca acestea sunt ultimele cuvinte pe care o sa le rostesti.”

“Ei bine, ma urcam in masina pentru a veni acasa. Am vazut-o pe aceasta tanara frumoasa plangand pe marginea drumului. Era foarte trista, in ochii ei mari se intelegea dezamagirea. Mi-a fost mila de ea si am urcat-o in masina. Am observat ca este foarte slaba, iar hainele ii erau rupte. Mi-a spus ca nu mai mancase de trei zile. Pur si simplu mi-a parut rau de ea, asa ca am adus-o acasa si i-am incalzit pastele pe care le-am facut pentru tine aseara, cele pe care tu nu ai vrut sa le mananci deoarece iti este teama sa nu te ingrasi.

Sursa cyd.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite