Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD propune un ilustru necunoscut pentru Primăria Alba Iulia; ce jocuri se fac în spatele acestui candidat

PSD Alba şi-a anunţat, în sfârşit, candidatul la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia. Propunerea social-democraţilor este Alin Stanciu, un antreprenor fără notorietate politică locală, scrie adevarul.ro.

PSD propune un ilustru necunoscut pentru Primăria Alba Iulia; ce jocuri se fac în spatele acestui candidat
Comentează 0

Candidatura sa a fost anunţată destul de târziu, în condiţiile în care principalii săi contracandidaţi, Voicu Paul de la PNL şi Gabriel Pleşa de la USR-PLUS şi-au început, chiar dacă neoficial, campania electorală de câteva săptămâni.

PSD nu are nicio şansă pentru a obţine funcţia de primar, procentele în sondaje situând partidul între 10-15%, pe locul trei, la mare distanţă de PNL şi după USR-PLUS. Sondajele arată că PSD ar putea obţine la Alba Iulia cel mai prost scor electoral din istorie.

Analiştii cred că propunerea unui candidat necunoscut ar face jocurile USR-PLUS, care merge în alegeri cu fostul viceprimar PNL Gabriel Pleşa, aflat la circa 6-7% procente în urma candidatului PNL, Voicu Paul. Cu alte cuvinte, PSD ştie că nu are nicio şansă, dar vrea să contribuie la schimbarea actualei administraţii liberale, care conduce Alba Iulia de peste 20 de ani, mai scrie sursa citată.

Intrați AICI pentru detalii.

Foto: Facebook Alin Stanciu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite