Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Progresiștii” de la USR și Cioloș vor să legalizeze canabisul cu toate că drogurile fac ravagii în rândul copiilor

Deși drogurile fac ravagii în rândul copiilor și tinerilor, „progresiștii” de la USR și Dacian Cioloș vor să legalizeze consumul de canabis în România.

Foști parlamentari USR, trecuți în tabăra lui Dacian Ciolos, dar și actualul deputat Ilie, de la USR țin morțiș să treacă un proiect de lege, prin care, nici mai mult, nici mai puțin, vor să legalizeze consumul zilnic a 3 grame de canabis, scrie stiripesurse.ro.

„Progresiștii” de la USR și Cioloș vor să legalizeze canabisul cu toate că drogurile fac ravagii în rândul copiilor
Comentează 1

Nu este zi în care să nu vedem în mass-media tragedii ale tinerilor ce cad pradă consumului de droguri. Lucrurile sunt aproape scăpate de sub control, în condițiile în care numărul consumatorilor crește și, implicit, vârsta consumatorilor scade spre 12 ani, potrivit Ministerului Justiției. Drogurile sintetice și substanțele psihotrope au ajuns să se vândă la sume derizorii, chiar și cu 10 lei.

Potrivit sursei citate, PNL a anunțat ca priorități legislative trei proiecte de lege pentru combaterea traficului și consumului de droguri: primul cel referitor la înființarea Registrului traficanților de droguri, ca prevenție, pentru monitorizarea acestora; apoi ne referim la legea “2 mai”, cu înăsprirea pedepselor pentru șoferii drogați, și nu în ultimul rând, liberalii vor opt centre regionale de dezintoxicare, pentru consumatorii de droguri. PSD a anunțat ca susține aceste proiecte de lege, dar și dezbaterea lor în procedura de urgență. La AUR răzbește o tăcere suspectă pe acest subiect.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto;: accentmontreal.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite