Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Traficant de droguri arestat; a încercat să-și „importe” marfa pe la Nădlac / UPDATE: De unde este bărbatul

Un individ care a încercat să introducă în țară 1,2 kilograme de canabis a fost reținut astăzi de procurorii DIICOT Arad, ulterior, Tribunalul dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Traficant de droguri arestat; a încercat să-și „importe” marfa pe la Nădlac / UPDATE: De unde este bărbatul
Comentează 0

Update 1 De unde este bărbatul

„În noaptea de 14 spre 15 iunie 2020, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat, din Arad, de 39 de ani, pasager într-un autocar, în bagajul căruia au descoperit două pungi vidate cu aproximativ 1,2 kg de cannabis”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

 


„La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 12-15.06.2020, inculpatul a cumpărat, transportat, deținut și introdus din străinătate, în țară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare.
La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României două pungi vidate ce conțineau cantitatea de aproximativ 1,2 kg de cannabis.
În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu ajutorul polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”
, susțin procurorii DIICOT.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite