Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Barna fuge speriat de orice răspundere! USR rămâne partidul fantomă!

Marele candidat la Președinția României din partea USR, Dan Barna este speriat rău. Am văzut într-o declarație dată de salvatorul României că nici prin cap nu i-ar trece domniei sale și celor care-l înconjoară să-și asume guvernarea, dacă PSD ar capitula.

Barna fuge speriat de orice răspundere! USR rămâne partidul fantomă!
Comentează 1

În opinia salvatorului, cel mai îndreptățit să treacă la guvernare ar fi PNL, în frunte cu Ludovic Orban, pe scurt, liberalii să preia toate greșelile și mizeriile făcute de-a lungul guvernării de social-democrați.

Este foarte ușor ca Dan Barna și USR-iștii săi să pozeze în salvatorii României, dar exact ca și hienele care fură vânatul leilor, și ei vor să tragă foloasele de pe urma unei eventuale guvernări a PNL.

Cam așa stau lucrurile cu useriștii conduși de Dan Barna și din umbră de nimeni altul decât Dacian Cioloș.

Cum are pretenții de a câștiga funcția de președinte acest userist, Dan Barna, care se vede de la o poștă cât de laș poate fi și că în afară de a face afaceri cu statul nimic pozitiv nu îl poate caracteriza.

Pe ce criterii logice s-a bazat acest așa numit salvator al României, atunci când a ales să candideze la cea mai înaltă funcție în stat? Pe lașitate, pe incompetență, pe aroganță sau poate pe inducerea în eroare a electoratului. Cam acestea ar fi criteriile pe care le putem folosi pentru a-i face un portret lui Dan Barna.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite