Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vreme FOARTE CALDĂ pentru data din calendar, temperaturi de până la 27 de grade Celsius

Meteorologii au veşti bune pentru noi. Începând de marţi, temperaturile încep să crească. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, meteorologii anunta maxime de la 16 grade in depresiuni pana la 25 grade. Prima zi de aprilie vine tot cu vreme foarte calda pentru data din calendar in toata tara, asteptam maxime cam intre 20 grade in depresiuni si pe litoral si 27 la Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO. Vreme FOARTE CALDĂ pentru data din calendar, temperaturi de până la 27 de grade Celsius
Comentează 0

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va continua să se încălzească uşor, astfel incat maximele se vor situa in general intre 9 grade Celsius in estul Transilvaniei si 17 grade Celsius in sudul extrem in Lunca Dunarii. În vest şi in nord-vest ţării vor fi înnorări accentuate şi, îndeosebi în cursul zilei, va ploua, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 10...15 l/mp, mai ales la munte. În rest, înnorările vor fi temporare şi ploua local în Oltenia şi Transilvania şi cu totul izolat în rest. Pe crestele montane, precipitaţiile vor mai fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar vântul va avea unele intensificări. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperaturile mai cresc putin si vremea va deveni caldă pentru sfârşitul lunii martie, temperaturile maxime ce se vor incadra intre 13...14 grade în depresiuni şi 21...22 de grade în Oltenia, Muntenia şi sudul Banatului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, unde local va ploua slab. În zonele joase, izolat, se va semnala ceaţă. Vântul va sufla mai alert pe pe crestele montane.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, meteorologii anunta maxime de la 16 grade in depresiuni pana la 25 grade, adica se atinge pragul termic al zilor de vara, in Lunca Dunarii. În vest, in nord şi in centru ţării vor fi înnorări temporare şi local se vor semnala averse slabe şi, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi numai cu totul izolat şi trecător va ploua slab. Dimineata, izolat, va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO TENDINTA. Prima zi de aprilie vine tot cu vreme foarte calda pentru data din calendar in toata tara, asteptam maxime cam intre 20 grade in depresiuni si pe litoral si 27 la Lunca Dunarii, dar noaptea si peste weekend mai ales peste tara noastra patrunde o masa de aer mai rece, temperaturile scad semnificativ, dar treptat revin la valori apropiate de normal. Si tot in noaptea de vineri spre sambata in nord si la munte asteptam ceva averse si descărcări electrice si chiar precipitatii mixte in zona montana inalta, apoi probabilitatea de precipitaţii va fi mai mare în zonele montane.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite