Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo pe o lună: temperaturi neașteptate, val de caniculă și episoade intense de ploi. Cum va fi vremea până pe 8 iulie

Administrația Națională a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 8 iulie. 

Prognoza meteo pe o lună: temperaturi neașteptate, val de caniculă și episoade intense de ploi. Cum va fi vremea până pe 8 iulie
Comentează 0

Prognoza meteo săptămâna 10.06.2024 - 17.06.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-vestice, în zona Munților Apuseni și în Carpații Meridionali.

Prognoza meteo săptămâna 17.06.2024 - 24.06.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo săptămâna 24.06.2024 - 01.07.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile nord-estice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 01.07.2024 - 08.07.2024

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru aceeastă săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în majoritatea regiunilor, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în extremitatea de nord a țării.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite