Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Profesor din Cermei, arestat după ce şi-a violat fiica vitregă

Profesorul de sport de 42 de ani din Cermei a violat-o pe minoră timp de mai bine de un an. 

Profesor din Cermei, arestat după ce şi-a violat fiica vitregă
Comentează 0

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu se efectuează cercetări cu privire la un inculpat în vârstă de 42 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de viol în formă continuată (3 acte materiale), şi corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, împotriva unei persoane vătămate minore în vârstă de 13 ani.

În data de 18.05.2022, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Ineu au efectuat, pe raza teritoriului de competenţă, o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, ridicându-se mai multe sisteme informatice, necesare continuării cercetărilor în cauză.

 La aceeaşi dată, persoana cercetată a fost reţinută pe o perioadă de 24 de ore.

In data de 19.05.2022, inculpatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă, propunerea parchetului fiind admisă, dispunându-se arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Amintim că este al doilea caz de acest gen despre care scriem in această săptămană, din nefericire. Un bărbat de 43 de ani din Pecica, un pictor amator, a ajuns în spatele gratiilor, după ce și-a violat, în repetate rânduri, fiica vitregă, în vârstă de 14 ani. 


Scrie un comentariu

trimite