Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primarul anunță fonduri europene pentru școli

Primăria va accesa fonduri europene pentru reabilitarea clădirilor școlare din municipiu. Anunțul a fost făcut de către primarul Gheorghe Falcă, astăzi, cu ocazia începerii anului școlar.

Primarul anunță fonduri europene pentru școli
Comentează 0

Falcă a participat la festivitățile de deschidere a anului școlar  la mai multe unități de învățământ din oraș. El a subliniat importanța pe care municipalitatea o acordă educației în programele de dezvoltare locală.

”Investițiile pe care le-am realizat până acum se văd direct la un mare număr de școli, printre acestea avem și cea mai mare investiție din învățământ realizată în România, aproape 12 milioane euro pentru reabilitarea Colegiului Național Moise Nicoară.  Continuăm programul de modernizare, fiind binevenite fondurile operaționale UE 2014-2020. Practic noi am pregătit tot pachetul de investiții pentru accesarea de fonduri europene pentru liceele, școlile și grădinițele care nu au fost încă reabilitate. Cu experiența administrativă pe care am dobândit-o prin proiectele pe care le-am derulat vom reuși să finalizăm pe baza acestor fonduri modernizarea tuturor școlilor din municipiul Arad”, a declarat  Gheorghe Falcă.
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite