Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au împărțit bani în Consiliul Local

Consilierii locali au aprobat mai multe proiecte prin care au fost alocate fonduri pentru investiții în sistemul de termoficare, pentru sport, școli și pentru sistemul de sănătate.

S-au împărțit bani în Consiliul Local
Comentează 0

Conform primarului Gheorghe Falcă, ”după mulți ani, municipiul Arad a primit de la Guvern fonduri pentru investiții în sistemul de termoficare”. Este vorba de 5,46 milioane de lei, bani destinați modernizării rețelelor termice aferente punctelor termice PT32 Alfa și PT2 Miron Costin.

”Îi mulțumesc premierului Cioloș pentru banii alocați municipiului Arad (...) Așa cum știți, Guvernul Ponta a eliminat Aradul trei ani la rând din posibilitatea de a primi bani guvernamentali”, a declarat Falcă.

Consilierii locali au aprobat și suplimentări de fonduri pentru reparații și dotări la unități de învățământ – 185.000 de lei, pentru Spitalul Județean – 75.000 lei și  pentru susținerea sportului de performanță -13.500 lei.

Primarul a mai prezentat inițiativa municipalității de a venit în sprijinul asociațiilor de proprietari cu lucrări de întreținere a spațiilor verzi din zonele de blocuri (tuns iarbă și toaletat gard viu). Pentru achiziția acestor lucrări a fost alocată suma de 500.000 de lei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite