Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, la UAV

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, la UAV
Comentează 0

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost prezent la UAV pentru semnarea unui protocol de colaborare cu universitatea arădeană de stat. Parteneriatul prevede realizarea unor programe şi proiecte sportive, educaţionale şi de cercetare în comun pentru studenţi, cadre didactice şi cercetători. De asemenea vor beneficia de rezultatele acestui acord şi sportivii sau participanţii la programe de educaţie prin sport, cei implicaţi în programe de formare profesională, specialiştii în fotbal. „Suntem onoraţi de prezenţa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, la UAV, ne bucurăm că am reuşit să atragem parteneri puternici şi importanţi din domeniul sportului. Este un parteneriat foarte important pentru universitatea noastră şi în special pentru Facultatea de Educaţiei Fizică şi Sport. Este totodată şi un câştig pentru Arad pentru că rezultatele concrete ale acestei colaborări vor aduce beneficii directe arădenilor prin programele educaţionale derulate”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

„Prin partenerietul încheiat cu UAV, în scopul derulării în comun a unor programe academice, deschidem o oportunitate de dezvoltare a componentei de cercetare, care vizează aducerea rapidă şi eficace a know-how-ului disponibil pe plan internațional, în domeniile fotbalistice, care astăzi fac diferența: pregatirea sportivă a copiilor şi tinerilor, metode de antrenament, nutriție, recuperare şi refacere etc. Ne bucurăm ca pe viitor şi alte universități să dezvolte programe de cercetare similare, luând ca exemplu de bune practici parteneriatul încheiat astăzi între FRF şi UAV", a precizat domnul Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, cu ocazia semnării documentului de colaborare.

Responsabilii pentru desfăşurarea acestui parteneriat sunt din partea UAV, lect.univ.dr. Marconi Roberto Gabriel şi din partea FRF, Constantin-Florin Şari, manager de responsabilitate socială şi bună guvernanţă.

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite