Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premierul Nicolae Ciucă, de ziua PNL: „Partidul nu s-a speriat niciodată de greutăți”

Nicolae Ciucă a declarat de ziua PNL că partidul pe care îl conduce „nu s-a speriat niciodată de greutăți” și a precizat că liberalii au obiectivul de a rezolva problemele din Educație prin dialog deschis cu sindicatele din învățământ, scrie adevărul.ro.

Premierul Nicolae Ciucă, de ziua PNL: „Partidul nu s-a speriat niciodată de greutăți”
Comentează 1

„Sunt emoționat pentru că astăzi PNL sărbătorește 148 de ani de existență și am avut posibilitatea ca împreună cu echipa de conducere să ne reculegem la mormântul familiei Brătienilor. Astăzi marcam și o parte din istoria țării noastre, din acest motiv am considerat că este important, chiar dacă avem foarte multe probleme de rezolvat, și care cu certitudine le vom rezolva. PNL a fost parte activă a marilor evenimente care au marcat trecutul țării noastre. Putem spune că de fiecare dată de la înființare și până azi PNL a dat totul pentru țara noastră, nu doar în momente faste, ci și în cele în care am avut de înfruntat momente dificile și pe care am reușit să le trecem cu bine împreună. PNL s-a opus extremismului deghizat în naționalism”, a transmis premierul de ziua PNL.

Premierul a punctat că „PNL nu s-a speriat niciodată de greutăți și și le-a asumat cu înțelepciune și a demonstrat că acestea pot fi rezolvate și duse la bun sfârșit”.

„De aceea și azi PNL are ca obiectiv rezolvarea problemelor din Educație și îmi asum ceea ce voi declara acum și anume că am avut un dialog deschis, îl vom avea în continuare și considerăm că problemele sunt îndreptățite. Dar împreună, prin dialog deschis și prin înțelegerea pașilor, vom ajunge la un rezultat astfel încât copii și părinții să nu fie victimele acestui demers”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Intraţi AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite