Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Porcii calcă în picioare cartierul Alfa

Problema animalelor de ogradă care umblă libere printre blocurile din Alfa nu a fost rezolvată de ani de zile, deși locuitorii de plâng mereu de mizeria lăsată în urmă. 

Porcii calcă în picioare cartierul Alfa
Comentează 0

Porci, cai și chiar vaci se limbă pe spațiile verzi din cartier, unde se hrănesc cu gazonul sau plantele îngrijite de locatari.

Cititorii ARQ ne-au transmis din nou o fotografie făcută în cartier, chiar în fața unui bloc de pe strada Condurașilor, o arteră rutieră importantă.

Oamenii spun că porcii vin în fiecare dimineață de pe strada Mărului, fiind ai unor familii de romi care îi lasă liberi tocmai pentru a-și găsi singuri hrana.

Colibele de pe strada Mărului ar putea să dispară, însă, în următorii ani, pentru că municipalitatea are un proiect de reconversie a zonei, prin construirea unui complex sportiv. Ar urma să apară șase terenuri de tenis, patru de baschet, două terenuri de handbal, două de fotbal și un teren de rugby

Dacă se găsesc fonduri suficiente, se are în vedere inclusiv construirea unor tribune, pentru ca baza sportivă să poată găzdui și competiții oficiale.

În zonă se mai prevede construirea unei săli de sport pentru gimnastică ritmică, box, judo sau alte sporturi de contact.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide