Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiști din Arad, cercetați disciplinar în cazul elevei bătute de o colegă - deficiențe grave în gestionarea dosarului

Doi polițiști din Arad sunt cercetați disciplinar în cazul elevei de 15 ani bătută crunt de o colegă în timp ce tatăl agresoarei filma. Cei doi oameni ai legii sunt acuzați că au început ancheta și audierea părților implicate abia la o săptămână de la sesizarea agresiunii, după ce cazul apăruse și în presă. Între timp, agresoarea de 17 ani și tatăl ei au fost puși sub control judiciar și sunt cercetați pentru lovire și alte violenţe. 

Polițiști din Arad, cercetați disciplinar în cazul elevei bătute de o colegă - deficiențe grave în gestionarea dosarului
Comentează 0

Cei doi polițiști sunt acum trași la răspundere pentru modul în care au gestionat cazul. 

Unul dintre cei vizaţi de ancheta disciplinară este chiar şeful Biroului de ordine publică, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Deși primiseră o sesizare privind scandalul dintre minore, polițiștii nu au acționat rapid. Au audiat părțile implicate abia după ce în spațiul public au apărut imaginile șocante. 

Cele două fete sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, dar incidentul a avut loc în casa agresoarei, unde victima ar fi fost ademenită, spun reprezentanții poliției.

Adolescenta acuzată de agresiune şi tatăl său au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Cei doi sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe.

Victima primeşte asistenţă de specialitate de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, fiind inclusă într-un program de consiliere psihologică. 

Elevă din Arad, BĂTUTĂ crunt - Un adult, martor la agresiune, nu a intervenit 

Imagini șocante la Arad, cu două tinere, eleve la o școală profesională din oraș. Una dintre ele o lovește cu pumnii și picioarele pe cealaltă, iar scenele au fost filmate de un bărbat de 28 de ani, care nu a intervenit.

Tânăra este lovită crunt, dată cu capul de pereți în mod repetat și apoi trântită la pământ. Deși victima implora de mai multe ori să fie lăsată în pace, cealaltă adolescentă a continuat să o lovească. 

Lucrurile nu s-au terminat aici. La câteva zile după, o colegă a agresoarei, care a văzut imaginile șocante pe internet, a tras-o la răspundere pentru ieșirea violentă pe care a avut-o și ar fi lovit-o în cap. Fata a sunat la 112 iar cele două au fost duse la secție. Așa au aflat autoritățile, care au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, de clipul inițial.

Sursa: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite