Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţia Locală a colaborat cu ISU pentru securizarea zonelor afectate de cutremur

Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, au acordat, ieri, permanent sprijin ISU în vederea securizării zonelor cu imobile afectate de cutremur.

Poliţia Locală a colaborat cu ISU pentru securizarea zonelor afectate de cutremur
Comentează 0

„În acest sens, după intervenția rapidă de izolare a zonelor afectate, munca celor 10 echipaje de polițiști locali a continuat până târziu în noapte, făcându-și simțită prezența în toate locațiile prejudiciate în urma desprinderii ornamentelor și altor bunuri, căzute ori ce riscau să cadă de pe fațade. De asemenea, s-a intervenit în zonele cu clădiri vechi, degradate, ce prezentau pericol. Centrul orașului a fost izolat cu bandă, s-au închis străzi pentru a nu pune trecătorii în pericol, respectiv toate locațiile care necesitau intervenții au fost verificate anterior de către agenții de poliție locală.

Dispeceratul Poliției Locale a comunicat permanent cu Dispeceratul ISU, fiind transmise toate locațiile imediat după verificare, în vederea stabilirii traseului de intervenții. După ora 23:00 un echipaj de ordine publică a însoțit permanent lucrătorii ISU care au intervenit cu autospeciala în situațiile amenințate de pericole iminente”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite